25.5.2015

Loitsun luonnetesti

Kiitos Loitsun luonnetestin kuvaamisesta sekä reissu seurasta Marialle.


Pimeässä huoneessa jäi aluksi tuomareiden kanssa ovelle seisomaan. Toinen tuomareista tuli taskulampun kanssa takahuoneeseen, mutta tämä ei vielä saanut Loitsua liikkeelle. Kutsuin normaalilla äänellä pari kertaa ja toisella lähti etenemään ovelta. Löysi takahuoneeseen, mutta jäi tuomarin viereen seisoskelemaan. Vähän ajan päästä sain antaa lisäapuja, kuiskata nimeä ja niiskaista. Silloin Loikkanen tajusi, että kyllä se mamma täällä jossain on ja lähti tutkailemaan huonetta ja löysikin minut.

toimintakyky -1 pieni
terävyys +1 koira joka ei osoita lainkaan terävyyttä
puolustushalu +1 pieni
taisteluhalu +2b kohtuullisen pieni
hermorakenne +1b hermostunein pyrkimyksin
tempperamentti +1 erittäin vilkas
kovuus +1 hieman pehmeä
luoksepäästävyys +2a luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen
laukauspelottomuus ++ laukauskokematon
TULOS 95 pistettä

Tuomarit: Mia Möller ja Marco Vuorisalo

Loitsu toimi testissä omana itsenään. Haalarin jälkeen aloin itsekin tuntea, että toimintakyky pettää ja tuskin liikkuu kovin itsenäisesti pimeässä huoneessa. Testin jälkeen ei tarvinnut kuin Marian ja Eeviksen tulla meidän luo hengailemaan niin Loitsu oli jo oma itsensä ja kävi tutut innolla moikkaamassa. Palautteen antamisen aikaan oli jo ihan rento, mutta sen verran kuormitus näkyi että istui rauhallisesti mun jalan vieressä eikä hyppinyt ja haukkunut niinkuin alussa (ja silloin kun on innolla tekemässä jotain).

Otettiin testin jälkeen parin tunnin päiväunet ja mentiin illalla kisaamaan möllikisoihin putki-hyppy luokkaan. Eipä päivän touhut juuri tuntuneet, kun hieno rata tehtiin ja nolla voitto mediluokassa otettiin.

Vertailuksi linkki Netan luonnetestiin *tästä*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti