19.5.2015

Agilityn arvokisakuume

Viime päivät olen laskenut koirakoiden pisteitä JATin SM joukkuevalintaa varten. Mukava kun joukkueisiin haki tänä vuonna monta taitavaa koirakkoa ja taisi olla ensimmäinen vuosi kun jokaiseen joukkueeseen oli tarjolla enemmän kuin neljä koirakkoa joilla oli yksilö SM kisoihin vaadittavat tulokset kasassa.

Pisteitä laskiessa omakin agilityn arvokisakuume pääsi nousemaan. SM kisoja on ollut tarkoitus seurata netin kautta ja MM-karsinnat ovatkin sitten omassa tutussa hallissa joten niitä seurataan paikanpäällä ja ahkerasti järjestellen.

Joko muilla on kisakuume noussut? Onko tarvittavat tulokset jo taskussa vai vieläkö viimeiset viikonloput menee nollia tehdessä?

Agilityn SM kilpailut käydään Oulussa 13.-14.6.2015, jo perjantaina pääsee tutustumaan kisapaikkaan normaaleilla kolmosluokan agi- ja hyppyradoilla. Lauantaina 13.6. vuorossa joukkue SM ja sunnuntaina 14.6. yksilö SM. SM kisasivut löytyvät osoitteesta http://www.agilitysm2015.fi/


http://www.agilitysm2015.fi/


MM-kilpailuihin Italiaan 8.-11.10.2015 lähetettävät Suomen joukkueet valitaan Jyväskylässä 27.-28.6.2015 järjestettävissä MM-karsinnoissa. MM-karsinnoissa kisataan lauantaina hyppy- ja agilityradat, joiden 44 parasta kustakin säkäluokasta molemmilta radoilta jatkaa kilpailemista sunnuntaina yhdellä hyppy- ja kahdella agilityradalla. MM-karsintojen nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.karsinnat2015.jatti.fi/

http://www.karsinnat2015.jatti.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti