25.9.2014

Loitsun fyssari nro2

Fyssarikäynti tänään Hannelella.

Kokonaisuutena Loitsu alkaa olla jo hyvässä kunnossa. Pientä kireyttä löytyi lähinna rintarangasta ja pakaroista, joiden hoito sai aikaan kiemurtelua. Jalat ja niiden liikelaajuudet ovat normaalit ja harrastamista saadaan jatkaa huoletta. 

Itse hieron ja hoidan noita ongelmakohtia ja otettiin vielä yksi aika kuukauden päähän niin katsotaan tilannetta taas silloin.

Painoa puntari näytti tänään 8,2-8,4 kg. Vielä on pieni liikakerros kylkiluiden päällä, mutta kyllä sekin vähitelle karisee.

Animagilta tuli potilaskertomus myös sähköpostiin (ilmeisesti uusi palvelu koska tuli pyytämättä)

STATUS: Vas hauislihas lievä kireys, jalan retractio kireämpi kuin oikealla, aktiivinen th rangan flexio vaikeaa, th rangan jousto th 7-8-10 alueella jäykkä flexiosuuntaan. Aristaa alueen mobilisointia. M. gluteus superficialis triggerpiste vasemmalla, oikea etureisi lievästi kireämpi kuin vasemmalla.

Fysioterapiatutkimus, laserterapia vas biceps, vas gluteus, th rankaan lavoista th 10 välille. F4 3 J annoksina 24 J yht. Hauiksen triggerpainanta, takajalkojen lihaskalvokäsittelyt, rintarangan mobilisointi, jonka jälkeen liikkuvuus parani. Vatsan puolelta lihaskalvolinjan käsittely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti