1.9.2014

Koko kolmikko kotona + pennut 7 vk

Salli ja Salama täyttivät viime torstaina 7 viikkoa. Sunnuntaina sitten koitti sopiva aika hakea mammakoira-Loitsu kotiin. Vielä viimeiset leikitykset ennen kotimatkaa, mutta nyt oli ilman pyyntöjä jo mielellään lähdössä minun matkaan ja itse hyppäsi auton kyytiin.

Pentujen muuton aika on loppuviikosta, kun Salli muuttaa Jyväskylän suuntaan ja Salama jää sitten Minna lähelle. Molempia tullaan varmasti näkemään ja kasvua seuraamaan.

Pentujen uusissa kodeissa on tuskin hetkeen rauhallista. Tältä meno vaikutti sunnuntaina.Kotona en ole juuri huomannut, että Loitsu olisi pentuja kaivannut. Mutta mummot, varsinkin Netta oli kaivannut Loitsua ja kesken irtokarvojen harjauksen kävi mummo Loitsua leikkiin hakemassa :)

Salama 7 vk

Salli 7 vk

Keskiviikkona käydään Loitsun kanssa agility kamuja moikkaamassa ja jotain pientä hallilla tekemässä. Ensi viikolle on varattu fyssari aika ja katsotaan Hannelen kanssa kuinka palautuminen pennuista tapahtuu ja milloin päästään oikeasti treenaamaan. Kaksi pentua ja Minnan extra hyvät ruoka-annokset eivät nuorta ja hyväkuntoista narttua hirveästi rasittaneet, mutta vauhdikas elämä taisi tehdä vähän tepposia ja jossain on kolottava kohta joka liikkeissä selvästi näkyy. Tänään kuitenkin omaan silmään jo parempi kuin eilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti