31.3.2013

Pääsiäisen viettoa

Pääsiäisenä ollaan nukuttu ja syöty ja taas nukuttu. Omistaja ainakin huomasi jo viikolla että viime viikonloppuna oli ohjelmaa riittävästi ja ne normaalit viikonlopun palauttavat unet jäivät väliin. Hyvään saumaan siis tuli pääsiäisvapaat ja nukkumisesta on nautittu.

Tänään sitten kello soimaan, jotta ei myöhästytä vapaiden ainoasta sovitusta aamumenosta. Ennen klo 11 Loikkanen autoon ja suunta keskustaan jossa treffattiin pentutreeniryhmästä Herrat Pomppunen ja Hyppynen alias Jesper ja Ike. Jesper onkin vanha tuttu, jota ei pariin viikkoon olla juoksujen takia päästy moikkaamaan ja Ike ihan uusi tuttavuus. Hyvin meni alkumoikkaus neidin ja herrojen kanssa. Siitä sitten suunnattiin kompassin ja kävelykadun kautta kirkkopuistoon kuuntelemaan pääsiäisjumalanpalveluksen jälkeistä kirkonkellojen soittoa. Ei yhdelläkään pennulla edes korva heilahtanut näille äänille. Siitä jatkettiin kävelykadun kautta asemalle, hissillä ylös kävelysillalle ja lenkki Lutakon aukion kautta takaisin autolle. Meidän pennut käyttäytyi tosi hienosti!

Välissä sitten vähän päiväunia ja illalla reippailtiin vajaa 5 km lenkki Mikalta kotiin. Ville ja Mika kun lähtivät pelaamaan sulkapalloa niin käytettiin autokyyti toiseen suuntaan hyväksi. Mukava lenkki tuosta tulikin ja ilma suosi. Mitä nyt vähän liukasta paikkapaikoin oli. Korvanapeista kuuntelin viime tiistain Yle Puheen Jari Sarasvuon radio-ohjelmaa ja Sport Trackeri piirsi lenkin muistiin.


Näyttäisi siltä että Loikkasellekin on ollut tänään ohjelmaa sopivasti.

Lisätäämpä vielä muistiin että ollaan ME Loikkasen kanssa aktivoiduttu muutamana päivänä naksuttelemaankin. Lauantaina istuttiin takapihalla matolla ja siellä treenattiin kun aurinko paistoi lämpimästi. Ohjelmassa on ollut vatiin menoa, kun hankittiin silloin se pienempi vati. Toisella kerralla jo alkoi sujua, mutta kyllä se on haastavaa saada tuo pitkä kroppa taitettua niin että kaikki tassut vatiin osuvat. Etu tai takajalat kyllä sujuvasti eri aikaan sinne jo menee.

Toisena juttuna ollaan aloitettu vihdoinkin pysäytyskontaktien alkuharjoittelua eli ns 2on-2off juttua tuon pesuvadin päällä. Takajalkojen siis tarkoitus olla vadin päällä ja etutassut maassa. Tässä nyt käydään mietintään että avustanko kädellä, jolloin saadaan toiseen suuntaan ihan ok onnistumisia vai mentäiskö ihan oikealla naksuttelulla jossa nyt vaihe että kävelee etutassuilla vadin päältä yli ja toinen takatassu osuu vadille josta olen naksauttanut. Katsotaan miltä seuraavalla kerralla näyttää.

Kolmantena olisi tarkoitus opettaa peruuttamista tai kumartamista, mutta Loitsulla kovin vahvana oleva maahanmeno vähän tuottaa ongelmaa tässä yrityksessä. Yksi vaihtoehto on että tästä tuleekin takaperin ryömimistä. Katsotaan mihin suuntaan kehitytään. Mutta toivon ettei saada samalla pilattua hyvää ja nopeaa maahanmenoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti