10.3.2013

Lotta ja Taika lomalla

Lotta ja Taika varasivat linikkalipun ja hyppäsivät bussin kyytiin tosrtaina ja huristelivat Jyväskylään. Oli käynnille muukin syy kuin vain lomailu, sillä Taikan hampaat alkoivat olla jo erittäin huonossa kunnossa ja hampaiden puhdistus oli syytä tehdä. Varattiin sitten aika Lotan hiihtoloman kohdalle Pet-Amiin Jyväskylään. Tuolla samassa paikassa hoidettiin myös Millan hampaat silloin viimeisenä keväänä, joten tiedettiin että siellä saa hyvää hoitoa.

Vajaa parituntia hampaiden hoidossa kului ja saimme hakea Taikan neljä alahammasta köyhempänä, mutta suu muutoin puhtaana. Mukaan saatiin kymmenen päivän antibioottikuuri ientulehdusta hoitamaan. Tästä eteenpäin täytyy Lotan sitten terästäytyä harjaamaan Taikan hampaita hammasharjalla, jotta hampaiden takia ei Taikaa tarvitsisi enää nukuttaa. Painoa lääkärin puntari antoi 7,2 kg ja tilaston mukaan edellisellä kerralla eli noin kaksi vuotta sitten tasan seitsemän kiloa.

Illalla jätettiin Taika Netan ja Muffyn kanssa kotiin nukkumaan pois pahaa oloa ja lähettiin Lotan kanssa kouluttamaan minun jatko 2 ryhmääni. Lotta koulutti heille persjättöä ja lopuksi tekivät saman radan myös valssien kanssa. Hyvin näytti sujuvan tuo kouluttaminen ja ohjaajat olivat reippaasti  mukana, eivätkä masentuneet jos ei ensimmäisellä kerralla täydellisesti onnistuneet :)

Lauantaiaamuna tai olisko ennemmin päivällä käytiin vielä lenkillä aurinkoisessa säässä tuolla järven jäällä.

Metsäpolkua pitkin tassuteltiin järven suuntaan

Ryhmäkuva: Netta 9,5 v Muffy 10 v Taika 12,5v ja Loitsu 10 kk


Muutama maisemakuva

Olo oli lähes epätodellinen kun aurinko lämmitti mukavasti, jää kantoi ja sinisellä taivaalla muutama pilvenhattara.

Pikkusheltit poseeraa
  Ja sitten otettiin muutama vautikuva.
 

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia <3 Jopa oikeesti oli aika Loitsun tulla....nyt, kun näki numeroina nuo vanhempien koirien iät tajusi, miten huomaamatta aika rientää :)

    VastaaPoista