2.3.2013

Mummojen tuplanolla

Hyvällä mielin palasi ohjaaja pitkästä aikaa agilitykisoista. Kisaattiin siis Muffyn kanssa omassa hallissa JATin järjestämissä kisoissa. Viimeksi ollaan kisoihin osallistuttu syyskuussa joten jokunen tovi tässä on ilman kisailua tullut vietettyä. Toki itse olen tässä välissä ollut kaksikin kertaa vastaavan koetoimitsijan pestissä ja kyllä tykkään siitäkin hommasta.

Mutta siis tuloksiin. Tuo mummojen tuplanolla tarkoittaa siis sitä että kummallakaan radalla koira ei tehnyt virheitä, mutta ensimmäiseltä radalta tuli yliaikaa reilun sekuntin verran (+1,17). Yliajan syykin olikin muutamassa pitkässä kaarroksessa. Ainakin ohjaaja olisi voinut vähän tarkemmin noita paikkoja ottaa, mutta Muffy sensijaan kiisi ja kyllä sekin vähän pilke silmäkulmassa yritti itse keksiä mihin rata jatkuisi ;) Tällä radalla sijoitus neljäs. Toiselta radalta sitten mukava nolla reilulla ihanneajalla (-6,28) ja sijoitus kolmas. Tuomarina Asko Jokinen.

1 kommentti:

  1. En jaksanu montaa kuvaa muokata, mutta tässä nyt jotain pikaisesti valikoituja parhaita otoksia :) http://jauhokuono.kuvat.fi/kuvat/Sekalaista/Omat+ja+muiden+koirat/Myllyjärvellä+3.3.2013/

    VastaaPoista