19.4.2013

Voihan Nepsu 3 ja Helsingin reissua

Aamulla pakattiin auto Netan ja Loitsun kanssa ja hurautettiin nelostietä pitkin Helsinkiin. Ensimmäisenä kohteena osteopaatti Jerry Ketolan vastaanotto, jonne Maria sai meille järjestettyä ajan muutamassa päivässä. Kiitos Marialle ja Jerrylle näin pikaisesta aikataulusta.

Netan takapotku on ollut kokonaan kadoksissa, joten käsittely olikin todella aiheellista. Netta antoi käsitellä itseään todella hienosti ja kipeitä kohtia hoidettaessa nosti vain katseensa Jerryä kohden. Lonkan alueen liike on vielä laaja, joten siitä ei takapotkun puuttumisen pitäisi jäädä kiinni. Enemmänkin hoidettavaa löytyi rangasta, niin rinta- kuin lannerangasta, jossa selvästi kipeitä pisteitä. Myös etujalkojen liikkeet hyvässä kunnossa. Suunnilleen koko koira käytiin läpi, mutta keskityttiin pääasiassa tuohon rangan hoitamiseen. Selvät kipupisteet saatiinkin vähenemään, joskin ranka on edelleen oikealle jäykempi. Nyt muutama päivä rauhallista menoa ja uusinta hoito sitten reilun kuukauden päästä.

Netan hoidon jälkeen suuntasin itse Heurekaan ottamaan oppia ihmisen luista, lihaksista, jänteistä, hermoista ja kudoksista Body Worlds näyttelyyn. Näyttely oli mielenkiintoinen ja havainnollistava, eikä ruumiit aiheuttaneet kuvottavia tunteita, vaan aidon kiinnostuksen esillä oleviin rakenteisiin.

Seuraava etappi oli Sokos Hotel Pasila ja majoittautuminen. Minulla on jo pidemmän aikaa tehnyt mieli hotellilomalle ja nyt siihen tuli oiva tilaisuus (otin jopa perjantain lomaa töistä kunnon reissua varten). Tietysti ajatuksena oli myös tarjota Loikkaselle uusia kokemuksia.

Hotellilta hypättiin raitiovaunuun joka kurvaa ihan hotellin oven edestä ja näytettiin maalaiskoirille vähän Helsingin nähtävyyksiä. Ratikalla mentiin lasipalatsille, josta kierrettiin Kiasman- rautatieaseman ja stokmannin kautta takaisin raitsikkapysäkille ja huristettin takaisin hotellille. Nyt olen kirjaillut hallituksen kuulumisia sekä surffaillut muita juttuja tietokoneella ja koirat ovat rauhassa syöneet luita ja nukkuneet. Vielä käydään iltapissalla ja aamulla nukutaan pitkään ennen kuin suunnataan aamupalan kautta kohti seuraavia lenkkejä.

Loitsun ensimmäinen raitiovaunureissu

Onni on pentu joka seisoo omilla tassuilla vaikka mummoa vähän jännitti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti