8.4.2013

Voihan Neepo 2

Lääkäriin matkasimme Netan kanssa tänään ja niinkuin ajateltu olikin aloitettiin Carthrophen -pistokset. Lääkärin kanssa jutellessa tultiin myös siihen tulokseen, että syötetään pistosten välipäivinä kipulääkettä fyssarikäyntiin saakka ja katsellaan Hannelen kanssa sitten miten jatketaan. Lääkäri myös suositteli että piikkikuurin jälkeen voitaisiin ainakin muutama kuukausi jatkaa piikitystä tahdilla kerran kuussa, jos sillä saataisiin nivelet pidettyä vetreinä ja liikkuvuudet kunnossa.

Samalla reissulla käytiin myös eläinkaupassa ostamassa ihan oma verkkoloimi, kun alunperin ajattelin että voitais joltain lainata ja pitää kuukauden kuurina, mutta omaa voidaan käyttää myös jatkossa. Niinkuin Maria sanoi niin pukeutua yöpaitaan tarvittaessa vaikka joka yö jos siitä apua saadaan.

Selvästi Hannelen käsittely auttoi rankaa suoremmaksi ja lihaksia vetreämmiksi. Nyt yritetään välttää liian repivää liikuntaa ja etsitään Loikkaselle muuta juoksuseuraa. Ollaankin hihnalenkkeilty niin että Netta kulkee valjaissa ja fleksissä jolloin saa paremmin säädellä oman vauhtinsa raville sopivaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti