22.11.2012

Loikkanen treenaa

Loitsun kanssa on treenattu maltillisesti, vai pitäisikö sanoa että aika vähän. Joonas olikin Marialle kommentoinut että Loitsun on vapaan kasvatuksen tulos ;) Vähän vissiin villi tapaus kun Jesperin kanssa kävi iltapäivän puuhailemassa.

No mitäs Loitsu sitten on treenannut? No niitä perusjuttuja; istu, maahan, anna tassu. Lisäksi sitten pikkuisen spasiaalia eli vatiin menoa ja vadin päälle kiipeämistä sekä kosketusalustan koskemista.

Agilitya ei olla treenattu ollenkaan, mut kovalla innolla Loitsu hallin ovesta sisään suuntaa. Hallissa on pikkupennusta asti käyty vahvistelemassa noita perusjuttuja sekä leikitty naruleiluilla. Nyt mukaan on tullut myös pallolla leikkiminen. Loitsu vaihtaa sujuvasti palkaa namin -  vetoleikin - pallon välillä. Pallo on vielä ehkä se jota se ei niin palkaksi miellä, mutta innolla perään juoksee. Lisäksi hallissa on leikin lomassa treenattu eteenmenoa namikupille.

Istuminen on ollut välillä hukassa kokonaan, joten tänään treenattiin hallissa erottelutreeninä koske - istu - maahan juttuja naksuttimella ja nameilla. Lisäksi otettiin treeniin mukaan (olisiko nyt toinen treenikerta) sivulla tuloa. Lopuksi otettiin hallissa rauhoittumista, joka ei sekään ole huono treeni Loitsulle.

Videolla Loitsu melkein 6 kk vanha (noin kuukausi sitten)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti