29.3.2016

Vihdoin taas tokoharkkoja Loitsun kanssa

Alkuun paikalla istuminen 1 min. Ei ongelmia ennen kuin Elli aiheutti häiriötä joka kaarsikin vähän liian lähelle Loitsua ja Loitsu katsoi parhaaksi väistää. Tuli hieman kiertäen minun luo. Kävin jättämässä Loitsun uudelleen samaan paikkaan ja istui siinä nätisti loppuajan. Koiralta ihan oikea ratkaisu jättää paikkakäsky kun tuli suuri häiriö.

Toisena harjoiteltiin alokasluokan hyppyä. Otettiin oikein liikkuroituna koska itse liike on aika lailla hanskassa. Hienosti meni myös liikkurin kanssa. Toisena harjoituksena otettiin hypyn poimimista vaikka se ei olisikaan ihan suorassa linjassa koiran ja ohjaajan välissä. Elli palkkasi toiselta puolen ja minä toiselta. Hienostihan agilitykoira hypyn haki :)

Kolmantena treeninä merkin kiertoa. Kierto onnistuu noin 3 metristä, mutta pienenä ongelmana lähtöhaukahdus. Palataan hieman matkassa lähemmäs merkkiä ja tarjoamisen kautta naksuttelen hiljaiset toistot. Lisään aika äkkiä käskyn mukaan tekemiseen, jotta tulisi ajatus hiljaisesta kiertämisestä vaikka luvalla sinne lähdetäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti