21.2.2016

Netan rallytokoilut viikolla 7

Vielä kerettiin tällä viikolla osallistumaan Rally-tokon möllikisoihin kun oma seura sellaiset jattilassa järjesti. Lämmitin hurisi hallissa muutaman tunnin ennen tapahtumaa ja lämpö oli sellaiset + 5 astetta ja se paha kosteus oli poissa. Melkein tuli kuuma kun järjesteli lopuksi treenikenttiä agilitymoodiin kun oli varautunut viileämpään sekä odotteluun.


Mehän ollaan Netan kanssa rallytokoiltu nyt noin 2 vuotta ja käyty möllikisoissa useita kertoja. Virallisissa ei kuitenkaan ole kisailtu kun Netta ääntelee treeneissä niin paljon etten ole halunnut virallisiin mennä haukkuvan koiran kanssa rataa suorittamaan. Möllikisoissa voi ottaa rennosti ja pitää hauskaa.

Osallistuttiin ensimmäistä kertaa rallytokon AVO luokkaan. Tässä luokassa on jo muutama uusi kyltti ja koira suorittaa radan ilman hihnaa.


Suoritus meni aivan loistavasti ja Netta oli erinomaisesti mukana hommissa. Muutama meille lähes tuntematonkin kyltti oli radalla mutta selvitettiin nekin melko hienosti. Jo radalla huomasin että kuljen itse todella rauhallisella vauhdilla, mutta se ei ole onneksi rallytokon tärkein juttu. Kaksi kylttiä uusittiin ja yhdeltä saatiin epätarkasta suorittamisesta -3 pistettä. Lisäksi pientä ääntelyä josta kokonaisvaikutelmassa vähennys -2, mutta Netaksi rata oli todella hiljaista suorittamista. Aikaa meillä meni melkein kolme minuuttia, mutta Netta toimi selvillä käskyillä ja kehuilla hienosti eikä tarvetta välipalkkaukselle ollut. Kyllä se ajatus taas ihan virallisiinkin kisoihin osallistumisesta nosti päätään.

Radalta saatiin 89 pistettä ja sijoitus 2./6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti