18.2.2016

Loitsun agility viikolla 7

 Eilen oli vuorossa viikon agilitytreenit. Vihdoinkin ohjaajakin on sen verran tervehtynyt että päästiin oikeasti treenaamaan. Treenin meille oli suunnitellut Eevis ja yllätykseksemme rata olikin rakennettu jo valmiiksi kun kentälle menimme. Kiitos vaan sekä mukavan radan suunnittelijalle sekä niille jotka sen rakensivat. Päästiin kerrankin nauttimaan viikkoradan hienoudesta ilman että tarvitsi kannella esteitä. 
Ensimmäisellä yrityksellä meillä tökkäsi putkeen 4 meno. Jo matkalla Loitsu kysyi monta kertaa mihin tässä nyt ollaan menossa ja kun sain sen huitaistua putkeen niin kääntyi sieltä vielä takaisin. Aalla meillä oli alastulolla kapea pumperi rytmittämässä alastulon laukkaa. Aa olikin treenikavereiden mielestä oikein täydellinen ja sain hyvin ohjattua esteen 9 takaakiertoon. Esteelle 11 tein muista poikkeavan valinnan ja ohjasin sen pakkovalssilla kun meillä, tai siis mulla, ei vielä saksalaiset onnistu... Esteelle 13 voimakas linjaus jotta Loitsu hyppäsi kohti puomia. Puomin jälkeen alkoi omat jalat hapottaa, mutta taisteltiin viimeisektin esteet loppuun saakka.

Toisella kerralla ohjasin voimakkaammalla käskyllä ja päättäväisellä liikkeellä Loitsun keinulta putkeen 4 ja nyt ei ollut minkäänlaista epäröintiä menossa. Vaikka Loitsulla on nyt joka kontaktille erilainen suoritustapa niin tällä hetkellä kaikkien suortitukset vaikuttavat hyvältä ja puomin pysähdys on ennemminkin saanut lisää vahvuutta aa treenien aloittamisen jälkeen. Keinulla meillä on sellainen ylös-alas-menoksi tyyli ja joudun olemaan aika lähellä koiraa, mutta tähän otetaan jossain sopivassa välissä sitten treenikuuri niin että saan olla vähän kauempana. Rimat olivat tälläkertaa 40 cm ja vain yksi rima tippui (este 16). Loitsulla täytyy muistaa ylläpitää hyppytekniikkaa. Paras olisi muistutella vähintään yhden treenin verran viikottain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti