31.12.2015

Vuosi 2015

Vuodelle 2015 laitoin seuraavia toiveita

 • Kaikille koirille toivon terveyttä ja iloisuutta
 • Netan kanssa testataan vielä rally-tokoa
 • Loitsun kanssa
  • mukavia treenihetkiä agilityn parissa ilman stressiä ja paineita. 
  • Kisaamisen testaaminen virallisissa jos siltä alkaa tuntua. 
  • Erityis treenissä kontaktit ja hyppytekniikka medi rimoille
  • Luonnetesti
  • Tokon tai rally-tokon kurssi
  • Lasten viralliset terveystarkastukset (lonkat, kyynärät, polvet ja selkä) 

Mites vuosi 2015 sitten meni


Muffy on kulkenut koko vuoden suhtkoht terveenä mummona. Keväällä vähän maha vaivasi, mutta se meni ohi madotuksella ja riisi-piimä-maitohappo kuurilla. Muffy käy edelleen normaalit lenkit matkassa mukana. Ihan pisimmille lenkeille en sitä enää mukaan ota. Mummon kunnon mukaan siis lenkit. Välillä Muffykin on päässyt hallille hömppötreeneihin ja on edelleen sama sählä kuin aina ennenkin. Muffy tykkää kun saa herkkuja, ei niinkää arvosta treeniä :)Netan kanssa ollaan käyty useammat rallytokon möllikisat. Syksyllä aloitettiin vakinaiset treenit jattilassa ja varsinkin hallissa haukkuminen ja kuumuminen on säännöllisen treenaamisen ansiosta huomattavasti vähentynyt. Netta on niin onnellinen kun sillä on nykyään omat treenit. Netta on pysynyt melko hyvässä kunnossa koko vuoden vaikka virallisia käyntejä osteopaatilla tai fyssarilla ei tainnut tulla yhtään. Itse olen sitä hieronut ja vasta nyt loppuvuodesta on lihaksisto mennyt enemmän jumiin (onneksi tammikuussa pääsee taas Jerryn käsittelyyn). Syksyllä Netan terveyttä on koetellut parit virtsatietulehdukset ja niiden yhteydessä on rakkoa ultrattu ja röntgenkuvattu. Mitään  kasvaimeen tai virtsakiviin liittyvää ei ole löytynyt joten toivotaan että tulehduksen pysyvät nyt poissa.Loitsulle oli kirjannut vähän enemmän toiveita. Agilitya ollaan harrastettu erittäin mukavassa treeniryhmässä koko vuosi! Pidetty hauskaa ja nautittu treenaamisesta ja tekemisestä vaikka ihan aina kaikki ei olekaan niin yksinkertaista olleet. Kesällä aloitettiin kisaaminen hyppyradoilla ja marraskuussa saatiin hyppyradalta nollatulos ja eka LUVA. Elokuussa tein päätöksen ja aloitin juoksu aan opettamisen ja siinä päästiin kisakorkeuteen marraskuussa juuri ennen jouksuja ja treenitaukoa. Puomin pysäytyskontaktit ovat kiitettävän hyvin toimineet treeneissä radankin osana ja keinulle on löydetty yhteinen rytmi. Varsinkin syksyn aikana on tehty ahkerammin myös hyppytekniikkaa ja medi-rimatkin alkavat sujua hyvin.Luonnetestissä Loitsu kävi toukokuussa ja sai 95 pistettä.

Keväällä osallistuttiin Etoelävän 6 kerran tokokurssille ja keväällä tehtiin paikallaolotreenejä useasti lenkkien yhteydessä.

Loitsun lapsista Kipinä tutkittiin lonkkien, kyynärien ja selän osalta terveeksi. Polvet ja silmät tutkitaan kunhan keretään. Pikin terveystutkimukset tulevat syksyllä 2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti