6.12.2015

Kipinä vierailulla

Saatiin Kipinä meille viikonlopuksi hoitoon. Äkkiä neiti sujahti laumaan kuin olisi pidempäänkin täällä ollut. Netan mielestä oikein hyvä tyyppi kun osasi mummon vastaanottaa pienenä ja mielistelevänä. Sen jälkeen ei Netalla ole ollut mitään ongelmia syödä Kipinän kanssa luita olohuoneen matolla.

Loitsu 3,5 v Kipinä 1,5 v

Loitsun taas on yrittänyt pitää kuria pennulle yllä. Samalla on pitänyt myös hieman vahtia minua ettei mamman huomiota vaan liikaa viedä.

Kipinä, Loitsu, Netta 12,5 v ja Muffy 13v

Muffy tuumasi heti alkuun että tää on tuttu tyyppi, eikä lainkaan pelottava joten annetaan olla. Eilen illalla Muffy yllätti ja kovin pontevana vahti syömäänsä luuta, jottei Kipinä vaan sitä häneltä vie.

Kipinä, Loitsu, Netta ja Muffy

Kipinä on ollut oma itsensä. Välillä viihdyttänyt itseään kaivamalla lelukoppaa ja heittelemällä palloja ja pehmoja pitkin olohuonetta. Metsässä yritti saada hyvää hässäkkää aikaiseksi ja saikin Loitsun vähän aikaa juoksemaan. Muffysta hyvä haukkuhässäkkä on vaan siistii! Pidemmän lenkin jälkeen Kipinä löysi  itselleen sopivan nukkumapaikan ja loikoili rentona vierashuoneen sängyllä.

2 kommenttia:

  1. Suuret kiitokset hoidosta! Rento (ja varsin siistiturkkinen :D ) tyttö tuli kotiin, selvästi on tosiaan ollut oma itsensä eikä ole tarvinut ressailla :) T. eevis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, täytyis vissiin tuoda Fionakin hoitoon, siisti turkki kelpais meillekin :D Ihanat Muffy ja Netta ei oo vanhentuneet yhtään, voin niin kuvitella Muffyn innon leikkihässäkkään metsässä ;)

      Poista