25.3.2014

Ajatelkaa - treenattiin Loitsun kanssa itsenäisesti!

Niin tehtiin muuten viimeviikollakin. Eli käytettiin tänään tiistaina ennen alkeiskurssin koulutusvuoroa hallissa olevaa vapaata aikaa hyväksi. Ajattelin et treenataan pikkuisen pakkovalssia, niin osataan se sitten huomisissa ryhmätreeneissä. Lisäksi halusin tehdä pujottelua jona viime viikolla meinasin sössiä kokonaan. Näiden lisäksi meillä on menossa se keinun ja puomin tehotreenaus.

Pakkovalssi ei sitten oikein toimi. Loitsu tulee hyvin esteen ohi käteen, mutta ei käänny hypylle vaan ennemmin puree mua käteen. Vasemmalta esteen ohi toimii pikkuisen paremmin. Pujottelussa kahdeksan keppiä ja neljä ohjuria, eli keskellä kaksi ohjuria poissa. Pujottelu sentään toimi oikein hienosti ja vauhdikkaasti.

Ensimmäisen keinusuorituksen teki taas aika vauhdilla ja pikkuisen säikähti. Seuraavilla kerroilla teki sitten varovaisemmin, mutta teki kuitenkin joten kyllä tuo keinukin varmaksi saadaan kunhan vielä treenataan. Keinun ja puomin erottelu on selvästi kehittynyt koska tänään meni heti ensimmäisen puomin toiston ilman himmailuja ylösmenolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti