25.11.2013

Lisää hyppytekniikkaa

Tehtiin tänään hyppytekniikkatreeneissä samaa korkeudenarviointia kuin viimekin viikolla. Tällä kerralla tehtiin kuitenkin lähestyminen alun perussarjalle noin kahden metrin päästä, jolloin Loitsu joutui itse arvioimaan ensimmäisen ponnistuspaikan, kun siihen ei ohjattu suoraan ponnarin takaa lähtemällä. Eipä tämä kuitenkaan tuottanut ongelmia, vaan hyppääminen oli helppoa. Viimeinen rima 20 - 35 cm nostoilla viiden sentin välein ja kahdella siirtymällä takaisin alkuun.

Toisena treeninä oli laukanvalintatreeni. Tätä ei ollakaan aiemmin tehty. Laukanvalinta oikeaan oli hankala, parantuen kuitenkin toistoilla. Vasempaan olikin sitten paljon helpompaa ja jo ensimmäinen suoritus oli hyvä.

Viikonloppuna ajeltiin koirien kanssa Varkauteen ja käytiin lauantaina moikkaamassa Halmi-mammaa ja Hollie-pikkusiskoa. Kolmesta merlestä Loitsu oli se karvaisin. Olipa suloinen typy tuo Hollie ja nopeasti alkoi leikit Loikkasen kanssa sujua. Mukava seurata mitä neidistä isona tulee :)

1 kommentti:

  1. Harmi että hyppytekniikkatunnit menee samalla päivälle kuin meidän normi viikkotreenit niin ei olla päästy siellä käymään. Olis kyllä tarvetta varmasti! :)

    VastaaPoista