18.11.2013

Hyvin menneet hyppytekniikkaharjoitukset

Pitkästä aikaa suunnattiin Loitsun kanssa maanantaisiin hyppytekniikkatreeneihin. Paikalla oli ennätys vähän porukkaa ja treenattiinkin border Kyyn kanssa pikkuisten puolella kahdestaan. Tosin ei maksejakaan ollut kuin kaksi paikalla.

Loitsu teki ensimmäisenä alastuloharjoitusta, rimat kohtuullisen korkealla. Halusin testata tekniikkaa ja haastaa koiraa. Vähän tuo normi medi mitoilla tömisi. Toisena treeninä tehtiin meille tärkeää korkeuden arviointia. Nyt perussarjan osassa oli neljä hyppyä ja viimeistä nostettiin 10 - 35 cm saakka ja tultiin kahdella helpolla toistolla alas. Omaan silmään kaikki toistot näyttivät hyvältä, pää ei noussut ja hyppytekniikka on iän myötä kehittynyt. Perussarjassa oli nyt yksi pumperi ja muut rima 5cm. Voisi seuraavalla kerralla testata perussarjaa 10 cm rimoilla.

Koska oltiin ainoat treenaajat hallissa ja hyppyteknikka meni nopsaan ja hyvin niin otettiin Loitsulle pujottelua neljällä kepillä ja ohjureilla. Edellisestä keppitreenistä on aikaa kun alkoi kiepit nousta liian korkealle. Nytkin nähtiin muutama ohijuoksu, mutta hetken päästä saatiin vain oikeita suorituksia. Otettiin viimeisenä toistoja avo ja suljetusta kulmasta.

Pujottelun jälkeen tehtiin puomin alastuloa. Nyt nostin Loitsun itse puomille, jätin odottamaan ja alas käskyllä kontaktiasentoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti