4.6.2013

Välillä vähän osteopatiaa

Netta ja Loitsu pääsivät perjantaina osteopaatti Jerry Ketolan käsittelyyn Animagi Jyväskylän tiloissa (ent. Keski-suomen eläinklinikka Palokassa joka vain yhdistyi ja muutti nimeään).

Nettan Jerry hoiti edellisen kerran huhtikuun lopulla ja nyt siis uusintakäynti. Sopivaan väliin tulikin. Nyt oli takaosa ja lanneranka edellistä paremmassa kuosissa ja sen on huomannut myös liikkeistä, jotka ovat pysyneet hyvänä. Enemmän hoidettavaa oli rintarangan ja toisen hauiksen alueella, mutta sieltäkin saatiin aristusta pois hoidolla. Jerryn ja Hannelen kanssa yhdessä miettiessä varattiin vielä aika Hannelelle juhannusviikolle.

Loitsun ensimmäisen vuoden meno on ollut sen verran päätöntä että halusin senkin katsottavaksi. Kyllä siitäkin hoidettavaa löytyi. Jos Netan hoidettavat jutut olivat enemmän vasemmalla niin Loitsulla ne olivat oikealla eli oikea etu ja takaosa. Lisäksi vasemmalla kylkiluiden alueella oli aristusta, ehkä akuutimpi juttu joka voisi olla törmäyksen tai muun aiheuttamaa. Enkä yhtään epäile etteikö harmaa olisi törmäillyt. Hieman löyty myös eriparista liikkuvuutta lonkista. Sitä ei pysty sanomaan oliko pelkästään lihasperäistä vaiko toinen lonkka normaali ja toinen jäykkä vaiko toinen normaali ja toinen yliliikkuva. Se selvitetaan kesän aikana lonkkakuvilla.

Alkuviikosta annettiin Muffylle ja Loitsulle nelosrokotus ja rabies, jotka ovat voimassa seuraavat kolme vuotta. Lisäksi Netta sai kuukausiannoksen carthrophenia. Näiden lisäksi koirat on madotettu sekä laitettu effpro-valeluliuosta jotta punkit pysyisivät loitolla.

Netan paino 8,4 kg ja Loitsu 7,7 kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti