3.5.2018

Mikkelissä roiskui rimat

Postauksen kaikki kuvat www.riemukauppa.fi

29.4.2018 Kisattiin Mikkelissä MAHin ulkokentällä. Tuomarina näissä kisoissa toimi Leena Rantamäki-Lahtinen. Virheitä tuli joka radalla... eniten virheitä tuli rimojen tippumisista, mutta ei ne nollat rimoista jääneet kiinni vaan jokaisella radalla tuli yksi tai kaksi muutakin pikkuista virhettä. Toisaalta kisoista jäi melko hyvä tuntuma, kun nyt alkaa tuntua että Loitsu ihan oikeasti irtoaa ja kulkee eikä tee enää ennalta arvaamattomissa paikoissa kieltoja. Lisäksi Loitsu aloitti kevään juoksunsa juuri perjantaina, joten pientä lisäsäätöä toi juoksuhousujen riisuminen ja matolta starttaaminen. Onneksi omat kisarutiinit on jo hyvät enkä ottanut asiasta stressiä ja Loitsulla juoksut eivät ole ennenkään tekemiseen vaikuttaneet, joten juoksuista huolimatta kisattiin hyvällä mielellä. Ompahan testattu tätäkin jos joskus sattuu isommissa kisoissa olemaan juoksut kiusana.

kuva: www.riemukauppa.fi

kuva: www.riemukauppa.fi

kuva: www.riemukauppa.fi


A-rata 25 (-8,28) 25 sij. 4./6

Tällä radalla yksi kielto putkelta, johon en keppien jälkeen ohjannut kovinkaan hyvin. Lisäksi 4 tippunutta rimaa. Rimankorkeus 40 cm.

kuva: www.riemukauppa.fi


B-rata 20 (+2,07) 22,07 sij. 4./6

Aikaa kului kun keppien alotus onnistui vasta kolmannella yrittämällä. Eli kaksi kieltoa kepeiltä, jonka jälkeen vein Loitsun riittävän kauas ja hyvään linjaan kepeistä jotta ehtiin katsoa mistä pujottelun aloittaa. Lisäksi tippui  2 rimaa.

kuva: www.riemukauppa.fi

kuva: www.riemukauppa.fi


Chr-rata 25 (-7,68) 25 sij. 3./5

Rimojen tiputtelu jatkui viimeiselläkin radalla... 4 tippunutta rimaa taas. Lisäksi yhden hypyn ohitus, joka oli taas ohjaajan moka kun otin Loitsun putkesta tullessa liian tiukasti haltuun. Loitsu tulikin hypyn ja ohjaajan välistä.

kuva: www.riemukauppa.fi

kuva: www.riemukauppa.fi

kuva: www.riemukauppa.fi


Nyt podetaan muutama viikko juoksuja, harrastetaan agilitya välillä tuomarin roolissa ja loppukuusta katsellaan minne suunnataan seuraavaksi kisaamaan.

Muistiin: Kevään juoksut alkoivat 27.4.2018. Väliä edellisiin juoksuihin 174 vrk = 5,74 kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti