27.6.2016

Kesä ja kärpäset

Kesä, itikat, kärpäset, punkit on täällä. Salon reissun jälkeen on touhuttu kaikenlaista ja ei paljon mitään.

Kummityttökin ehti käydä yökylässä ja yhdessä matkattiin  Vrk.

"Töissä" [siis yliopistolla josta en palkaa enää saa mutta tutkimusta saan omassa tutkimusryhmässä tehdä ja minulla on työpäytä ja ohjaaja sekä laitteet käytössä] olen odottanut että se minun toimia nopeasti eteenpäin vievä deadline päivä lähestyy. Meillä on siis ensiviikolla Jyväskylässä Ecaart12 - konferenssi johon täytyy tehdä posteri ja viimeistellä julkaisu (Ecaart = 12th European Conference on Accelerators in Applied Research and Technology).

Tuolla järven toisella puolen Agoralla se konferenssi järjestetään.

Agilityssä on pidetty kerhotalon maalaustalkoita ja 4 päivää siellä  huhkittiin ja heiluteltiin pensseleitä. Onneksi ahkeria talkoolaisia riitti jokaiselle illalle ja saatiin seinät ja räystään maalattua kertaalleen. Vielä pitäisi pikkuisen ponnistella ja maalata sokkeli jota Tuija tuossa jo kerkesi aloittaa. Kerhotalon maatyöt tulee maarakentaja tekemään tällä viikolla ja muut viimeistelyt myöskin lähiaikoina. Saadaan siis kerhotalolle virallinen tarkastus kesän aikana tehtyä. 

Kyllä kerhotalo on ollut hyvä paikka kokoontua niin virallisesti (toimikuntien-, hallituksen- ja vuosikokous) kuin epävirallisestikin pulinailloissa. Viimeksi kesäkuun pulinaillassa meiltä oli paikalla 17 ! jattilaista ja pulina sen mukaiseta. Alettiin suunnitella kesälle agility olympialaisia ja elokuulle jattilan avoimia ovia.

Ainakin tätä aktiivista seuratoimijaa on kuormittanut myös epävarmuus ja vilkas keskustelu jattilan alustaratkaisusta tulevalle vuodelle. Asiasta on keskusteltu kevätkokouksessa, foorumilla, tehty kyselyä ja jatkettu edelleen keskustelua foorumilla ja hallitusten kokouksissa. Jonkinlaista päätöstä asiaan täytyy saada ja pikaisesti jotta jäsenet tietävät miten jatketaan. Tämä epätietoisuus ja epävarmuus on kaikkein inhottavinta. Seuraava keskustelutielaisuus on torstaina kerhotalolla ja tämä on nyt halliyhtiön kokoon kutsuma ja ainakin minun toive on että tämän jälkeen tehdään virallinen päätös tulevasta. Olen kerännyt ennakkoaineistoa tilaisuuteen jossa käydään mahdolliset vaihtoehdot läpi kustannuksineen ja toimenpiteineen.
Sateinen SM kisapaikka sunnuntaiaamuna

Tämän keskellä tehtiin Virpin ja Tuijan kanssa mukava reissu agilityn SM kisoihin sunnuntaille. Aamulla lähdettiin ja hypättiin Virpin kyytiin ja illalla huristeltiin finaaliratojen jälkeen pois. Saatiin muuten hyvät voittajat tänäkin vuonna! Ensi viikonloppuna kisataankin Turussa MM-kisapaikoista mutta tällä kertaa en pääse sinne katsomaan ja kannustamaan kun on 3 menoa päällekkäin. Onneksi karsintoja voi seurata myös netin kautta. Onnea kaikille karsintoihin matkaaville.

Finaalien aikaan sää suori kisaajia ja katsojia

SM kisoissa ehkä parasta oli kuitenkin nädä taas Quru-poikaa ja Mariaa ja Joonasta! Quru ei meinannut housuissaan pysyä kun oli niin mukavaa. Minulla oli siis tarkoitus ottaa asiallinen posetuskuva Qurusta :) Mutta nämä kelpaa kyllä hyvin, tämmöinen iloinen poikahan se nykyään on kun (kilppari)lääkitys on kohdallaan.


Varkaudessa nähtiin myös Kipinän kanssa. Kaappasin Kipinän pieneen pesuun ja trimmiin kun siinä tämä kummitäti on hyvä ja pienisuuri apu lapsiperheessä. Kipinä suoritti Stiinan kanssa Kiva Koirakansalainen testin juhannusviikolla! Vaikka testi on tarkoitettu tavallisille kotikoirille arvelin etukäteen että se ei Kipinälle ihan helpoin ole. Testissä testataan mm. ohitettavia ihmisiä ja koiria yms. Kipinä on mukava ja kiltti koira, mutta vilkkaus tuo omat haasteensa sen kanssa touhuamiseen. Se ehtii huomata kaiken ohimenevän ja vähän kauempanakin tapahtuvan ja reagoi asioihin ennen kuin omistaja ehtiin koiraa hillitä.

Pesty ja trimmattu Kipinä
Eilen käytin Loitsua läheisessä venerannassa uimassa. Hyppäsin polkypyörän satulaan ja hurautettiin rantaan. Taitaa olla useampi vuosi kun olen polkupyörällä ajellut. Nyt kun vedet ovat lämmenneet niin täytyy käyttää Loitsua muutaman kerran viikossa uimassa. Turhan paljon kesäkarvaa neiti vaan ehti kasvattaa ja täytyy huolehtia että kuivuu uinnin jälkeen nahkaan saakka jottei saada ihotulehduksia riesaksi.

Loitsu uinnin jälkeen Väinölän venerannassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti