31.5.2016

Netta osteopaatilla

Tällä kertaa minulla oli vain yhdelle koiralle paikka osteopaatti Jerryn hoidettavana. Eilen illalla kävin nopeasti Netan ja Loitsun läpi itse hieroen ja venyttäen jotta osaisin valita kummalla enemmän tarvetta hoidolle. Kun Loitsulla ei normi jumituspaikoissa ollut ongelmaa (oikea lapa pahin) niin nopeasti valinta kääntyi Netan puolelle. Netta kun tuntuu vanhentuneen kovasti kevään aikana ja se on pari kertaa ihan kuin kompastunut omiin etutassuihinsa. Lisäksi liike epäpuhdasta köpöttelyä.

Hoidettavaa sieltä löytyikin. Ranka oli lannerangasta jumissa ja oikeassa lavassa hoidettavaa. Mietin että onkohan Kipinän maaliskuinen törmäys vaikuttanut varsinkin tuohon etuosaan. Kipinä kun sai tuosta osumasta Netalta heti palautteen "ei tarvii törmäillä". Loitsu on jo pienestä oppinut että juostessa on parempi mummoja väistää, mutta ainahan pieniä vahinkoja on voinut sattua eikä tarkkasilmäinen omistajakaan kaikkea voi huomata saati estää.

Kiltisti Netta oli taas hoidettavana. Jossain kohden silmät muuttuivat suureksi, mutta pää pysyi makuulla. Sitten toiselta puolelta löytyi niinkin kireä kohta että Netta nosti jo päänkin ja tuijotti Jerryä hetken aikaa. Hoito kuitenkin teki varmasti hyvää, koska heti lattialle päästyään Netta venytteli hyvin etuosansa. Nyt päivä-pari mennään rauhallisesti jotta hoito saa tehdä tehtävänsä. Katsotaan josko kohta päästäisiin aloittamaan Netankin uimakausi tälle kesälle.

Loitsu kävi viime viikolla rokotuksilla ja painoin 9,2 kg. Nyt olen syöttänyt noille märkäruokaa, koiranmakkaraa, riisiä, piimä, raejuustoa yms. ja mummot tuntuu olevan hyvässä kuosissa ja Loitsulta on hävinnyt nestemakkarat kylkiluiden ympäriltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti