26.3.2015

Flunssa

...onneksi vaan omistajalla...

Maanantaina saatiin viestiä että treeniryhmässä olisi tilaa jos halutaan tulla tuuraamaan poissaolijoita, teemana keppejä ja linjauksia. Mehän mentiin ja kiidettiin radalla. Keppeille jyrkkä takanaleikkaus vaatii vielä harjoittelua, tosin linjauskin oli vähän pieleen. Normaali takanaleikkaus kepeille taas onnistui hienosti. Vähän palkkausta putken pimeään kulmaan. Sitten hyppypätkälle jossa en uskonut että Loitsu kiitää ja poimii esteitä niin hienosti joten vähän varmistelin ja yksi valssi ei meinannut millään löytää paikkaansa. Mutta muutamalla yrityksellä sekin parani.

Tiistaina tokoiltiin liikkeestä seisomaan ja liikkeestä maahanmenon teemoin. Lisäksi tietysti vähän perusasentoja, seuraamista ja loppuun paikkamakuuta.

Keskiviikkona flunssa olikin sitten ottanut vallan kokonaan. Käytiin kuitenkin kimppa lämppälenkillä ja treeninä jätettiin suosiolla Mimmun suunnittelema agirata kokonaan väliin vaan tehtiin kaksi settiä hyppytekniikkaa (set point jatko ja set point 2) korkeuden arviointi molemmissa 35-40-45-40-35. 35 molemmissa harjoituksissa hyvin, mutta korkeammissa tehniikka ei minusta pysy oikein kasassa kun alkaa ponnistaa etuosalla ja pää jää pystyyn. Radalla vauhti luo vielä lisää ongelmia noihin medikorkeuksiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti