7.10.2014

Mummot agilitykisoissa

Nyt vei ohjaajan kisakuume voiton ja ilmoitin Netan ja Muffyn JATin agilitykisoihin, joissa samalla kisattiin seuramestaruudesta. Loitsu ei ihan vielä ole kisakunnossa mieli on kesän ajan tehnyt kovasti kisaamaan. Mummojen menoa personal trainer Loitsun perässä metsässä kiitäessä totesin että jos ne ihan vapaehtoisesti siellä metsässä juoksee eikä siitä ongelmia koidu, niin miksi eivät sitten voisi paria agirataakin juosta. Ajatuksella että jos ekan radan jälkeen näkyy jotain ongelmia niin sitten ei mennä toiselle radalle. Eipä ongelmia näkynyt ratojen välissä, eikä ole näkynyt kisapäivän jälkeenkään. Ohjaajalla ainakin oli mukavaa ja mummotkin tuntuivat olevan liekeissä. Pitihän Mummojen radat videollekin laittaa kun koskaan ei tiedä mitkä kisat viimeiseksi jäävät. Tuomarina molemmilla radoilla Sari Mikkilä.

Ensimmäisellä radalla Netta ei ollut ihan varma mitä oltiin tultu tekemään ja yhteistyö vähän tökki. Ensimmäinen rima tippui ja toiselta esteeltä saatiin kielto. Loppuratakaan ei niin nätti ollut, mutta ei myöskään tuomari lisää virheitä antanut. Tulos B-hyppyradalta 11,22 (+1,22) sij. 12./28


Muffy taas oli liekeissä ensimmäisellä radalla. Hylkäys saatiin kun mummo-muhvinen poimii putken jälkeen  muutaman ylimääräisen esteen mennessään :)


Toisella radalla Netta ja ohjaaja olikin jo selvästi samalla radalla ja meno oli oikein hauskaa. Muutama virhe saatiin pujottelussa aikaiseksi, mutta tältä agilityn pitääkin tuntua :) Tutustumisessa piti vähän arpoa mitä ohjauslinjoja käyttää ja mitä kuvioita yhdessä osataan. Aika perus ohjauksella mentiin ja joissakin kohdin näkyy että ohjaaja on vähän koiran tiellä. Tulos 11,87 (+1,87) sij. 14./26


Muffyn taas meni toisen radan tasaisen tappaavaa Muffyn vauhtia. Taas muistin miksi Muffyn kanssa kisaaminen lopetettiin vuosi sitten. Se jaksaa yhden radan hyvin ja toisella on paras terä kateissa. Muffyn kanssa tehtiin nollaa viimeiseen putkeen saakka josta Muffy kääntyikin takaisin ja oli jo itse seuraavan hypyn takana vastaanottamassa joten en korjannut putkea vaan jatkettiin suoraan maaliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti