23.10.2014

Loitsun fyssari #3

Sisälsi painon mittauksen 8,90 kg ja Hannelen pikaisen jalkojen liikelaajuuksien sekä rangan liikkuvuuden tutkimisen ja muutaman rapsutuksen. Lopputunnin Loitsu sai syödä luuta pöydän alla.

Koska olin todennut että Loitsu on erinomaisessa kunnossa eikä normaali elämää ole millään lailla rajoitettu, kävin kaikki kolme eilen illalla nopeasti läpi ja totesin että Netta on se joka eniten kaipaa fyssarille varattua aikaa. Niimpä tänään mukana Animagilla olikin Loitsu ja Netta.

Myös Netan käynti alkoi painon punnituksella, 8,05 kg saatiin tulokseksi ja se on oikein erinomainen paino Netalle. Hannelen pöydällä tarkasteltiin ensin seisoeltaan raajojen liikelaajuuksia ja testattiin myös istumista. Vähän näytti takajalta höröttävän ulkosyrjälle ja jonkin verran kompensoi toisella jalalla ja istuu hieman vinossa. Raajoissa ja varsinkin takajaloissa liikelaajuudet ovat hyvät. Enemmän kireyttä oikeassa takajalassa ja oikeassa etujalassa. Hoidolla saatiin jumituksia vähemmäksi. Lisätään myös Netalle magnesiumia ruokaan, kun lihakset ovat selvästi aiempaa kireämmät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti