24.9.2013

Avoimet työpaikat: Toiminnanjohtaja

Suomen Agilityliitto hakee palvelukseen kokoaikaista

Toiminnanjohtajaa

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Suomessa agilityn parissa liikkuu yli 10 000 ja maailmanlaajuisesti yli 100 000 harrastajaa.

Suomen Agilityliitto SAGI on suomalaisten agilityä harrastavien yhdistysten muodostama liitto. Liiton pääasiallisena tarkoituksena on edistää ja kehittää agilityurheilua, -liikuntaa ja -harrastetoimintaa tavoitteenaan ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen. Liiton perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä tasa-arvon edistäminen. Toiminnan perustana on koirien fyysinen ja psyykkinen terveys, niiden yhteiskuntakelpoisuuden lisääminen ja hyvä kohtelu.

Koetko omaksesi itsenäisen ja vastuullisen työn, vastaten yhdistyksen taloudesta ja toiminnasta? Näetkö lajiliiton toiminnan kehittämisen yhtenä tärkeimmistä toiminnanjohtajan tehtävistä? Pystytkö tulokselliseen työhön myös kiireisimpinä aikoina? Nautitko haasteiden selvittämisestä ja asioiden koordinoinnista?
Mikäli vastaat kyllä, olet etsimämme henkilö.

Toiminnanjohtajan toimenkuvan muodostaa:
-          liiton toiminnan johtaminen, kokousten järjestelyt, toimintasuunnitelman ja budjetin valmistelut sekä tilinpäätös ja vuosikertomuksen valmistelu
-          hallitustyön organisointi
-          henkilöstöhallinto, sopimus- ja lakiasiat
-          hankkeiden koordinointi sekä muut oheistehtävät.
Edellytykset hakijalta:
-          tehtäväkentän kokonaisvaltainen hallitseminen
-          vankka yhdistys- ja liiketoiminnan sekä hallitustyön tuntemus
-          talous-, laki- ja hallintoasioiden hallitseminen.
-          esimieskokemus

Hakijalla tulisi olla hyvät sosiaaliset taidot ja kyky strategiseen ajatteluun sekä stressinsietokyky. Liittotason (urheilu) hallinnollinen osaaminen ja/tai agilityn lajituntemus katsotaan eduksi. Toimipaikka sijaitsee Pasilassa ja tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 7.10.2013 mennessä osoitteeseen ulla.kemppainen@clerical.fi.

Lisätietoja antaa Jari Helin, puh. 040-5354969, e-mail. jari.helin@agilityliitto.fi

http://www.agilityliitto.fi/wordpress/?p=7122

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti