18.5.2013

Agi Laukaa ja Sorsasalo

Kisattiin Muffyn kanssa Laukaan kisoissa ja tällä kerralla testissä oli Royal Canin Energy. Energialisää lähdin kokeilemaan, koska Muffy on kevään aikana kulkenut ensimmäisellä radalla hyvin, mutta hyytynyt täysin toiselle radalle. Ilmeisesti ikä tekee sen että palautuminen on hitaampaa. Iälle kun ei voi mitään, niin seuraavat mietittävät asiat olivat tietysti koiran liikuttaminen sekä ruoka. Testataan tätä tuotetta vielä seuraavissakin kisoissa, mutta tämän päivän perusteella vaikutti hyvältä, Muffy nimittäin kulki hyvinkaikissa kolmessa startissa.

Tuomariharjoittelijana Timo Teileri ja valvovana tuomarina Rauno Virta. Radat olivat Timon käsialaa ja erittäin tykätyt, vauhdikkaat radat joissa omat haastavat kohtansa.

A-kisa: 0 (-1,36) 0 sij. 4./10
B-kisa: HYL
C-kisa hr: 5 (+6,35) 11,35

B-kisassa ennen hylkäystä ehti tippua yksi rima takaakierrossa. Hylkäys tuli kun piti kiertää puomin alla olevaan putkeen, mutta olin itse liian edellä joten liike ei vienyt puomin pään ohi vaan Muffy kaarratti suoraan puomille. C-radallaMuffy meni poikittain olevan hypyn nro 15 ohi ulkokautta. Lähti siis hypyn taakse, mutta ei tullutkaan yli. Siinä vähän säädettiin niin aikaakin kului.

Samaan aikaan Lotta oli Tepon kanssa kisaamassa 1-luokan kisoissa Kuopion Sorsasalossa samantapaisin tuloksin.

Tuomari: Tuomo Pajari

A-kisa: HYL
B-kisa: 5 (6,58) 5 sij. 3/12 nopeus 3,49
C-kisa hr: 0 (-3,40) 0 sij.2/8 LUVA nopeus 3,58

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti