19.9.2012

Hitaasti kohti medi luokkaa

Taas on kulunut kaksi viikkoa edellisestä mittauksesta. Ja tälläkin kertaa Loitsu on venynyt noin puoli senttiä kahdessa viikossa. Nyt korkeutta noin 34 cm. Kun Muffyn ja loitsun asettaa vierekkäin niin Loitsu on himpun matalampi kuin Muffy (Muffy siis mitattu kertamittauksella mini-luokaan). Ikää nyt 20 viikkoa ja 4 päivää. Kyllä neiti varmaan sen verran vielä kasvaa että isona kisaa medi luokassa.

Shelttinartun ihannekokohan on 36 cm (plusmiinus 2,5 cm sallittu). Toisaalta sanotaan että sheltti kasvaisi noin 6 cm 16 viikon jälkeen. Loitsu on nyt siis kasvanut sentin. Enkä todellakaan usko että vielä viisi senttiä kasvaisi. Sen verran hidasta tuo kasvu on nyt kokonaisen neljä viikkoa on ollut. Ehkä voi virua kaksi senttiä jos oikein pitkään kasvaa.

Muutoin pentu alkaa olla minulle mieleisessä iässä. Järkeä alkaa päähän tulla pikkuhiljaa ja nyt Loitsua voi pitää jo nuorena koirana eikä enää aivan pentuna. Uusia juttuja voitaisiin aktiivisemmin treenata... mutta monessa paikassa mukana Loitsu on ollut. Viimeksi eilen taloyhtiön pihatalkoissa kitkemässä pensaanalustaa. Pihallahan vilisi reilu kymmenen aikuista ja saman verran alle 5-vuotiaita pojanviikareita.

 Tänään on taas agilitypäivä ja luultavasti käydään tänäänkin leikkimässä hallissa sekä opettelemassa hallintajuttuja. Esteitä me ei vielä vähään aikaan tulla treenaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti