20.4.2017

SporttiStartti etävalmennus

Nyt on takana Sporttitassun SporttiStartti etävalmennuksen aloitustestaus ja kaks treenikertaa. Tavoitteena tietysti kunnon kohottaminen ja nopeuden lisääminen. Kunto ei parana ilman että itseään liikuttaa ja vaikka minun tulee liikuttua säännöllisesti koirien kanssa on liikunta kovin vähätehoista ja matalasykkeistä.


Ennen ensimmäisiä treenejä hirvitti, että mihin rääkkiin sitä itsensä on mukaan ilmoittanut. Onneksi Jyväskylästä on myös kaksi muuta osallistujaa ja nyt onkin kahdet treenit vedetty Sannan kanssa. Kyllä tavoitteellinen liikkuminen on hauskempaa kahdestaan ja toinen kannustaa niin ei pääse lipsumaan ja yrittää tehdä täysillä. Eilisesti treenistä jäi hyvä mieli ja tuleva treeni ei enää kammoksuta vaan sitä jo ennemminkin odottaa.

Valmennuksen lopuksi tehdään sama testi vielä uudestaan, joten senkin kautta pääsee vertaamaan millaista kehitystä 8 viikossa saa aikaan. Luulisin ainakin, että pysyn paremmin Loitsun perässä ja ohjauskuvioista lähtö ja spurtit tulevat olemaan helpompia. Tämä valmennushan on ihan agilitaajille suunniteltu! Yhteisöllisyyttä luodaan facebookin ryhmässä ja tietysti noilla oman kaupungin yhteisillä treeneillä. Sannan kanssa luvattiin jo viestitellä ensiviikon treenistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti