3.10.2016

Loitsu osteopaatilla 30.9.2016

Koiraosteopaatti Jerry Ketola tuli taas hoitamaan koiria tänne Jyväskylään ja tällä kertaa hoitoa annettiin Loitsulle. Loitsu on edellisen kerran käynyt hoidettavana tammikuussa.

Oikeassa etujalassa taas kireyttä, ei niin pahana kuitenkaan kuin on joskus ollut. Oikealla puolella jumia myös kylkiluiden välissä. Takaosa oikealta kunnossa. Vasemmalla oli enemmän hoidettavaa kun ranka ei ollutkaan niin joustava kun toiselta puolelta vaikutti. Myös lanteen alueella oli jumeja.

Jerry halusi katsoa Loitsun ensin lattialla seisten. Sen jälkeen otettiin Loitsu pöydälle hoidettavaksi kylki kerrallaan. Lopuksi hoidettiin vielä hetki lantion alueelta vasemmalta lattialla.

Loitsu on kyllä melkoinen viilipytty hoitotilanteessa. Kyllä se päätään hieman nostamalla tai kääntämällä näyttää jos jossain kohden kireää tai kipeää, mutta kovin rauhallisia on eleet. Toisaalta Loitsu on varmasti hoitajalle oikein mieluinen potilas kun sitä saa kääntää ja vääntää eikä koira juuri turhia jännitä tai jäykistele.

Nyt on otettu muutama päivä rauhallisissa merkeissä ja Loitsu on joutunut metsälenkkeilemään flexissä kun muuten menisi melkoista rallia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti