23.2.2015

hyvät ja huonot agiradat

Keskiviikkona meillä oli agilityn jakson viimeiset treenit ja pidettiin agilitymöllit ryhmän kesken. Minulla on ratojen suunnitteluvuoro. Pohjaksi otin Anne Saviojan 1-luokan radan ja siitä muokkasin meidän kentälle sopivan version. Koska jakson aikana on treenattu monenmoista ohjaustekniikkaa niin yritin niitä edes pikkuisen lisätä rataan.


Numeroon 15 saakka Anne rata meni aikalailla noin, sitten lisäsin omia kiekuroita välistävedon/päällejuoksun verran.

Samoille esteille suunnittelin myös toisen radan, koska yleensä on laskettu tulokset kahden radan yhteistuloksella.


Mulla oikeasti oli luottoa meidän tekemiseen, mutta kisat palauttivat taas maanpinnalle. Ensimmäisellä radalla tökki pukteen lähetykset, varsinkin #5 ja #16. Toisella radalla Loitsu mm. hyppäsi pituuden tuosta muurin jälkeen ja kenun jälkeen putkeen lähetys tuotti harmaita hiuksia.

Putkiralli 21.2.2015 tuomari Tiina Harju
Lauantaina suunnattii Haukkuvaaraan möllikisoihin. Osallistuttiin putkiralliin, jossa hyppyjä ja putkia. Alkurata meni hyvin esteelle #8 saakka. Ihan en ehtinyt lähettämään kunnolla putkeen #9 ja sen jälkeen tökki vielä lähetys putkeen #12. Kun se tökkiminen alkaa niin sitten se ei irtoa...

Möllirata 21.2.2015 tuomari Tiina Harju
Toiseksi valittiin mölliluokan rata, koska halusin päästä testaamaan keinua ja varsinkin pujottelua kisamaisessa tilanteessa. Vaarana oli, että radalla olisi myös aa ja puomi, tällä kertaa vain aa. Rata oli vauhdikas ja simppeli. Ensimmäisellä kerralla Loitsu tuli keinulle hieman varovasti ja jostain syystä se sai taas tökkimisen aikaan. Seuraava hyppy ei meinannut löytyä ja kepit ei sitten millään. Jossain vaiheessa tarjosi uudelleen keinulle ja lähetin siitä etsimään pujottelua jolloin nekin alkoi toimia. Pujottelusta rauhallisesti aalle, johon on siis tutustuttu pari kertaa. Aalle Loitsu tarjosi hienoa pysähdystä josta tietysti rauhallisesti kehuin ja vapautuksen jälkeen putken kautta maaliin.

Tälle radalla otin uusinnan jo ilmoittautumisen yhteydessä. Toinen kierros sujuikin paremmin. Keinu hienosti vauhdilla ja yritin keinun jälkeiselle hypylle viedä hieman pidemmälle. No jostain se Loitsu enne hyppyä vilahti selän takaa vasemmalle ja taas hyppy tökki. Tällä kertaa kuitenkin hypyn korjaus ja kepit löytyivät hienosti. Aalle taas pysähdys ja loppu esteet. Olipa mukava tunne kun maaliin päästiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti