3.12.2014

Aurinko

Muutaman viimeisen päivän lenkkeily on ollut mukavaa. Lämpötila pikkuisen pakkasen puolella ja hieman lunta maassa. Koirat eivät ole joka lenkin jälkeen kurassa ja pesun tarpeessa. Tänään päästiin lenkille myös auringonpaisteessa.


Eilen käytiin Netan kanssa taas rally-toko treeneissä. Teemana käännökset oikealle ja vasemmalle, eteen tulo sekä maahanmeno suoraan liikkeestä. Tuota eteentuloa ollaan muutaman kerran treeenattu ja se on aina ollut hankala liike. Netta ei ole voinut käsittää mitä siltä vaaditaan ja istunut yleensä edessä kaukana ja vinossa vasemmalle. Joskus myös äännellyt epävarmuuttaan. Eilen se sensijaan osasi tulla oikein mallikkaasti eteen. Toki aika vahvalla käsiavulla joita rally-tokon alokasluokassa saa käyttää. Mutta kaikki epävarmuus oli kadonnut ja hienosti tarjosi eteenistumista myös peruuttavissa askeleissa. Rally-tokon kylttihän vaatii koira suoraan liikkeestä eteen, 1 askel peruuttaen taakse, 2 askelta peruuttaen taakse ja 3 askelta peruuttaen taakse.

Toinen hankala juttu on ollut seisomasta maahanmeno. Mielestäni Netta on aina tarjonnut sitä istumisen kautta. Tehtiin eilen ihan alkeisharjoitusta seiso-maahan-seiso vaihdoilla ja hienosti se suora maahanmeno sieltä alkoi löytyä.
Google+ automaattisesti muokaama kuva
Lopuksi taas pienenpieni rata. Tällä kertaa tein ilman välipalkkaan koska Netta oli niin hyvin työmoodissa.

1) liikkeestä maahan (kyltti 30)
2) koira eteen istu + peruutukset (25)
3) vasen täyskäännös (9)
4) käännös vasempaan (4)
5) täyskäännös oikeaan (7)

Rallytoko kaikki kyltit ja ohjeet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti