17.8.2014

Viikonloppu Sallyn ja Salaman hoitajana

Mukava viikonloppu vierähti hakemalla Sally ja Salama sekä tietysti Loitsu perjantaina Minnalta hoitoon. Pakattiin pennut pieneen boksiin ja otettiin muutama tutulta tuoksuva pyyhe sekä lelu mukaan. Ville toimi meillä onneksi kuskina niin istuttiin Loitsun kanssa takapenkillä pentujen boksin vieressä.


Automatka eikä osoitteenmuutos tuntunut juuri vaikuttavan pentuihin. Varsinkin Sally ihastutti kaikki pentuja katsomassa käyneet heti ensimmäisestä illasta alkaen. Ruoka, leikki ja uni maistui molemmille. Ulkona tutustuttiin suureen maailmaan ilman tutkimusmatkoja rajoittavia aitoja. Välillä nahisteltiin keskenään ja välillä saatiin äiti leikittämään.

Nettaa kiinnosti pennut hirveästi. Mutta ihailtavan hyvin Netta myös kunnioitti Loitsun ohjeistusta jos äiti-koira kävi sanomassa että olisi suotavaa siirtyä aidan takaa hieman kauemmaksi.

Illalla kun aikuiset koirat vilahtivat pentuaitauksen vierestä iltapissalle ja pennut huutelivat aidan takaa isojen perään niin kauhealla kiireellä Netta etunenässä ja Loitsu heti perässä tulivat sisälle katsomaan että mikä pennuilla hätänä. Muffya ja Taikaa ei pentujen huutelut lainkaan kiinnostaneet.

Yöt nukuttiin pentujen ja Loitsun kanssa erillisessä takahuoneessa. Pennut saivat valita nukkumapaikkansa ja Loitsu sai valita paikkansa pentujen vierestä tai sängystä vapaasti. Yllättävän hyvin saatiinkin nukkua, mitä nyt molempina öinä pentujen piti kipittää pitkin huonetta vartin verran.


Tänään iltapäivällä Minna kävi hakemassa pennut ja Loitsun takaisin kotiin. Olivat kuulemma kasvaneet ja keksineet uusia juttuja meillä ollessaan. Meistä oli ihana päästä seuraamaan pentujen menoa pidemmän aikaa. Harvoin sitä saa hoitaa ihania, reippaita 5 viikkoisia pentuja.
  
Salama 5 vk 3 vrk

Sally 5 vk 3 vrk

1 kommentti:

  1. Niin söpöjä <3 Kyllä shelttipennut on oikeita ihanuuksia. :)

    VastaaPoista