15.7.2014

Pennut kasvaa

Yhdistelmä pentujen takana on Luka (Dash'ing Jolly Jumper) X Loitsu (Funnytail Latest Famous One). Pentujen tarkempi sukutaulu.

Dash'ing Jolly Jumper   
Luka ja Iina Agility SM kisoissa Tampereella 2014


Iina on kirjoittanut Lukasta: "Sähäkkä sporttinen monitoimikoira, jonka saa innostumaan lajista kuin lajista, kaiken lisäksi Luka on suursyömäri ja aina ruoka-aikaan kotona. Lukan tempauksille ja oudoille maneereille saa nauraa päivästä toiseen... Herra onkin hassu pieni duracell-pupu vailla vertaa. Kaikesta blondiudesta huolimatta Luka on yllättävän viisas ja äärimmäisen rakastettava pieni koira, joka on hurmannut minut ennen kaikkea uskomattomalla luonteellaan."

Pentuetta on suunniteltu yhdessä Minna kanssa viime syksystä lähtien ja uros valittu yhdessä. Luka miellytti suvuiltaan, terveydeltään sekä nettisivujen tietojen perusteella. Mukavasti Iina matkasi kevään aikana muissa jutuissa Jyväskylään ja otti Lukan mukaansa, joten saatiin tutustua Lukaan myös livenä, Kiitos tästä Iinalle.

Pennut syntyivät ja kasvavat Minnan luona Varkaudessa. Olin mukana synnytyksessä ja seuraan tiiviisti pentujen kasvua ja kehitystä, mielelläni myös luovutusiän jälkeen.

Loitsu on kotiutunut ongelmitta Minnan luo. Onhan paikka tuttu jo pentuajoilta, sekä olemme useasti siellä vierailleet. Lisäksi Minnan koirat ovat tuttua porukkaa joten minun oli helppo antaa Loitsu ja pennut Minnan hoitoon.

Pennut 3 vrk


Poika 310 g ja tyttö 139  g


Tytön häntä mutkalla


Molemmat pennut on varattu!

1 kommentti: