2.6.2014

Netalla myös osteopaattihoitokäynti

Kaikilla muillakin on osteopaatti päivityksiä blogeissa niin pistetään mekin Netan hoidosta jotain muistiin.

Eli käynti perjantaina 29.5.2014 Osteopaatti Jerry Ketolan vastaanotolla. Löydöksinä vasen etutassu/lapa jumittaa ja vastatassuna oikea takajalka jumissa. Lisäksi muutama kylkiluu vasemmalla koholla ja rintaranka samasta kohden liikkui hieman toispuoleisesti.

Netta on kotonakin köhinyt muutamaan otteeseen satunnaisesti. Kun se muuten kuitenkin on normaali ja pirteä niin olen seuraillut. Köhähti sitten samaan tapaan myös Jerryn hoidon aikana kun tuohon kylkiluiden kohdalle tultiin. Katsotaan oliko vinksahtaneilla kylkiluilla ja köhinällä yhteyttä vai mennäänkö jatkamaan tutkimuksia lääkärin puolelle. Nyt en hoidon jälkeen ole kertaakaan kuullut sen köhisevät.

Jaloista luulen että takajalka joka oli huonommassa jamassa on aiheuttanut vastareaktiona etujalan kuormittumista ja jumittamista.

Hoitoon oli syytä ja ajankohta erinomainen vaikka Netta jo eläkkeellä agilitystä onkin. Muuten elellään normaalia elämää hihnalenkkeillen, vapaana lenkkeillen sekä Loitsun ja Muffyn kanssa lenkkeillen. Joten suosittelen ihan jokaiselle koiralle silloin tällöin hoitoa fyssarilla tai osteopaatilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti