7.10.2013

Nepsun lomareissu

Netta lähti hoitoon syyskuun alkupuolella minun työmatkana ajaksi. Hoitoreissu muuttuikin kuukauden lomaksi, kun Netta ja Pekka olivat vielä mökillä kun Loitsun ja Muffyn työmatkan jälkeen hain kotiin.

Netalla on ollut huippu oltavat, kun on saanut ainoan koiran elämää viettää mökillä, jossa saa päivät juoksennella ilman hihnaa ja pantaa sen verran kuin huvittaa. Eikä huomiota ole tarvinnut jakaa muiden kanssa.

Hyvässä hoidossa Netta on ollut ja hyväkuntoisena palasi kotiin, mitä nyt harjaukseen ja kynsienleikkuuseen pääsi samantien.

Loitsun kanssa piti vähän pörhistellä ja miettiä, miten se järjestys menikään. Mutta ensimmäisten minuuttien nuuskuttelun jälkeen pistettiin jos leikiksi ja juostiin pitkin pihaa. Selvästi Loitsullakin ollut ikävä leikkikaveria, kun Muffy ei kovin vauhdikkaita leikkejä leiki.


Olin aina ajatellut, että Netta viihtyisi myös ainoana koirana ja varmasti se on hyvin pärjännytkin, mutta nyt huomasin että kyllä se kuitenkin taitaa enemmän tykätä kun on muutama tuttu koirakaveri ympärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti