27.12.2012

Kertausta vuodesta 2012

Kohtapa tämä vuosi 2012 alkaa olla lopuillaan. Meidän jengillä ei minkäänmoisia lajeja enää tälle vuodelle ehditä harrastaa, joten tehdäämpä yhteenvetoa tuloksista jo nyt.

Alkuvuosi meni tulevien agilityn SM kisojen parissa, joissa toimin pääjärjestelijänä. SM kisat sujuivat järjestelyiltään erittäin hyvin. Kiitos siitä kaikille tiimiläisille sekä ahkerille JATtilaisille jotka kisoissa hääräsivät. Tietysti aina jotain pientä parannettavaa löytyy, mutta olen taas viisaampi järjestellessäni seuraavia tapahtumia :)

NETTA
Nettahan lopetti agilityn vuoden 2011 syksyllä, joten tuloksia ei tältä vuodelta sen kanssa ole. Muutaman kerran ollaan treeneissä käyty, eikä niiden jälkeen ole ongelmia ollut. Hyvä niin :) Netta touhottaa ja lenkkeilee edelleen vanhaan malliin ilman että lonkat ovat aiheuttaneet harmia. Sekä pitää paikkaa lauman pomona.

Yhdessä näyttelyssä Netan kanssa käytiin, tuloksella EH1. Paikkana Lieksa ja tuomarina Soile Bister.

MUFFY
Muffy kilpaili agilityssä keväällä hieman ahkerammin ja syksyllä viimeiset kisansa syyskuussa. Tuloksena

3 kpl nollatuloksia
2 kpl yliaikanollia
5 kpl vitostuloksia (kolmessa yliaikaa)
2 kpl kymppituloksi (molemmissa yliaikaa)
4 kpl hylättyjä
yhteensä 16 starttia

SM kisosoissa joukkueradalta +7,05 (vitonen ja kaksi sekuntia yliaikaa) ja yksilöhyppyradalta hylätty.

Näyttelyissä Muffy ei tänävuonna käynyt.

Terveysrintamalla päästiin osallistumaan syksyn silmäpaneeliin (syksyn 2011 PRA epäilyttävä ja terve diagnoosien perusteella). Silmäpaneelin viesti oli että Muffylla on shelteille tyypillinen muoto retinopatiasta. Tämäkin diagnoosi on vielä kirjattu jalostustietojärjestelmään diangoosilla epäilyttävä. Suositus käyttää Muffy ERG tutukimuksessa.

LOITSU
Odotettu pikku Loitsu-neito syntyi Halmin ja Väinön pentueeseen huhtikuun lopulla. Useaan kertaan kävin tätäkin pentuetta katsomassa ennen kuin pentujen ollessa 6 viikko tein päätöksen mikä pentu meille muuttaisi. Loitsu on osoittautunut oikein sopivaksi neidiksi meidän laumaan. Ensi vuosi sitten näyttää enemmän mitä Loitsusta kehittyy. Ensimmäiseen näyttelyyn on ilmo jo lähetetty.


1 kommentti:

  1. Toivotamme täältä hyvää tätä vuotta!

    Toivottavasti törmäillään! Loitsu olisi kiva tavata :)

    VastaaPoista