20.6.2012

Fysio Netta

Vihdoin oli myös Netan vuoro päästä käymään fysioterapeutti Hannelen tarkastettavana. Edellisestä kerrasta taitaa olla lähemmäs puoli vuotta. Ja Hannelelle oli myönnettävä että koirien huolto on jäänyt viimeisten viikkojen takia aika vähälle SM järjestelyjen mennessä etusijalle...

Pientä jumia Netalta löytyi, mutta hyvin vastasivat hoitoihin. Lähinnä vasen hauis oli jäykkä ja lanneselkä pyöreä. Lonkkien liike oli oikein hyvä. Reisissä vähän kireyttä. Eli voisko sanoa niitä perinteisiä joita pitää vaan jaksaa itsekkin hoitaa niin Netta pysyy kunnossa. Lonkkien liikkuvuus on terveen koiran tasolla :)

Uintikausi ollaan aloitettu pikkuhiljaa. Kesän aikaan yritetään keretä uittamaan Nettaa 2-3 kertaa viikossa aikaa pidentäen kun uintikunto kasvaa. Himmataan tahtia jos lihakset näyttävät kuormittuvan liikaa. Onneksi itse näkee hyvin milloin ongelmia alkaa esiintyä. Uidessa Netta pääsee myös toteuttamaan intohimoaan tennispallon noutoa, joka maalta on siirretty uintipuuhaksi.

Ja päivitetään myös tyttöjen painot muistiin kun puntarilla taas käytiin. Netta 8,2 kg (oikein sopiva), Muffy 6,8 kg (sama kuin viimeksi, muutama ylimääräinen satagrammainen edelleen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti