31.5.2012

Kohti SM kisoja

Muffyn valmistautuminen kohti SM kisoja alkoi eilisillä treeneillä. Treeneissä tehtiin hyppyrataa jossa jos jonkinmoista ohjausta tuli kokeiltua. Rata ei ihan helppo ollut, mutta ennen taitoa loppui ohjaajan kunto... Vähän hitaasti Muffy lämpeni ja tuntui loppua kohden kulkevan paremmin, vai johtuiko sitten siitä että ohjaaja hidastui.

Tänään Muffyn valmistautumiset jatkuivat fysioterapiakäynnillä Hannelen luona. Hannelen mielestä liike on parempaa kuin aiemmin. Niitä samoja jumikohtia hoidettiin laserilla ja mobilisoitiin käsin. Oikea puoli on se jota Muffy enemmän käyttää. Mutta tilanne on ollut sama koko meidän fysioterapiassa käynnin ajan (noin 3 vuotta) ja muutoin Muffy on hyvässä kunnossa ikäisekseen (9,5v).

Painoa Muffylla 6,8 kg ja Netalla (henkisenä tukena mukana) 8,6 kg. Molemmat voisivat muutaman satagrammaa painoa pudottaa.

Netta ei tänä vuonna enää valmistaudu SM kisoihin, mutta on taas aloittanut kesän kuntokauden uintitreeneillä. Kaksi kertaa on nyt rannalla käyty ja muutaman viikon päästä Nettakin pääsee Hannelen syyniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti