14.12.2011

Hissinrakennus ja fysioterapiaa

Asutaan kerrostalossa, jossa on käynnissä hissinuudistus. Ensimmäisessä kerroksessa kun asutaan niin työmiehiä vilistää rapussa oven edestä ja pauketta riittää koko päiväksi tavallista enemmän. Netta nyt on pienestä asti asunut kerrostalossa ja sille on hyvinkin selvää että rapun ääniä ei kommentoida. Muffyn päähän tuota samaa ajatusta on ollut paljon vaikeampi saada mahtumaan...

Hissinrakennuksen alkajaisiksi latasin koneelle Audacity ohjelman jolla pystyy nauhoittamaan mikrofonin kauttaa ääniä. Ohjelma osaa käynnistää nauhoituksen automaattisesti kun tietty melutaso ylittyy.

Ensimmäisenä päivänä noin 3 tunnin yksinolon aikana täällä oli haukuttu 40 sekunttia. Eilen yksinoloaikaa oli reilu 5 tuntia ja nauhoitusta oli kertynyt 3 min 10 s. Nauhoituksesta selviää että Muffyhan se täällä haukkuu. Netasta kuului vain muutama matala murinahetki. Muffy on sijoitettu keittiöön ja eristetty Netasta aidalla sekä haukkupanta kaulassa joka ei eilen sitten toiminutkaan.

Uusi patteri pantaan ja uusi yritys tänään. Tänään on tietokone nauhoittanut vain 50 s. Tuossa ajassa kuuluu vain muutama haukahdus ja sen jälkeen loppu on rakennusmeteliä joka järisyttää koko taloa.

Hissinrakennus141211

Netalla oli eilen fysioterapiapäivä ja kaikki tuntuu olevan tällä hetkellä hyvin. Pikkuisen kireyttä oikean takajalan lihaksissa hoidettiin kun helposti istuu vähän jalka sojottaen. Vasemman takajalan lihakset eivät ole ainakaan huonontuneet ja rangan liikkuvuus on symmetrinen. Jatkamme edelleen steppauksia ja venyttelyä.

Agilitytaukoahan Netta on pitänyt puolitoistakuukautta kun treenien jälkeen könkkäsi köyryselkänä jäähdyttelylenkin. Taitaa olla tultu Netan kanssa siihen vaiheeseen että on parempi jättää agility terveemmille ja nuoremmille. Normaali hullujen shelttien elämä ei tunnu Netan liikkumiseen millään tavalla vaikuttavan. Agilityn sijalle meidän täytyy nyt kehitellä jotain muuta aivo- ja keho-aktivointia.

Kun Netta on taukoillut niin Muffy on treenannut siten Netankin puolesta. Tavoitteenahan on ensi kesän SM kisat jos Muffy vaan kunnossa pysyy. Nyt kasassa on neljä SM nollaa, joten tavoitteet lähestyvät. Tämän päivän treeneissä harjoitellaan pujottelun aloitusta sekä välistävetoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti