25.10.2011

50 % hyvässä kunnossa

Fysiokäynti Hannelen luona. Jo omat silmät ja kädet sekä myös Marian silmät sanoivat että Netta ei nyt ole ihan ok kunnossa. Niinhän se olikin että Muffy oli Muffyksi oikein loisto kunnossa ja hyvin symmetrinen. Oikeassa etureidessä himpun kireyttä, mutta eipä oikein muuta.

Netalla on rintaranka kovin liikkumaton. Lanneselässä myös kireyttä joka aiheuttaa selän pyöristymistä. Myös takajalat tarvitsevat venyttelyä jotta saadaan vasemman lonkan liikkuvuutta parannettua eikä ongelmia pääsisi syntymään. Rangan liikkumattomuus vaikuttaa myös lonkan liikkuvuuteen kun selkä ei jousta.

Muffyn jännitys alkoi jo heti parkkipaikalla kun huomasi että lääkäriin on joutumassa. Vielä oman hoitonsa alussa hieman läähätytti, mutta namien voimalla esitettiin pöydällä taivutukset sekä istuminen. Kyljelleen rauhoittui todella hyvin ja rentoutui viimeistään ensimmäiset lasersäteet saatuaan. Netta antoi hoitaa itseään todella hyvin. Makasi vain liikkumatta pöydällä vaikka lihakset olivatkin kireitä. Ovat tytöt vissiin Elmon kanssa vaihtaneet kuulumisia siitä miten hyvää Hannelen hoito tekee.

Netalla seuraava fyssarikäynti kahden viikon päästä. Muffylla sitten kun tarvetta tuntuisi olevan.

Netta 7,6 kg (parhaassa kunnossa 8,0 kg) ja Muffy 6,4 kg.

2 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle teidän blogiin! Empä ole aiemmin tätä huomannut, mutta seurantaan lähtee :)

    - Paula

    VastaaPoista
  2. Lovely blog and dogs , greeting from Belgium

    VastaaPoista