28.7.2011

Ruskean karkureissu

Muffy karkasi tänään tuossa seitsemän aikaan. Säikähti kun Netta ja Aino vähän kokeilivat mahtejaan Minnan pihalla.

Yhdeksän aikaan saatiin koiranulkoiluttajien avulla näköhavainto 150 m päästä karkupaikasta. Villen sain omalla autolla paikalle kymmenen aikaan. Ajeltiin sitten siinä lähistöllä missä näköhavainnot olivat. Käytiin vielä jättämässä etsintäilmoitus vähän kauemmas ja oltiin jo sovittu että parempi jatkaa etsintää aamulla jos tulisi näköhavaintoja.

Siinä takaisin ajellessa Ville sitten huomasi että tuossa tiellähän se Muffy kävelee. Ensin meinasi lähteä karkuun mutta onneksi sieltä tuli pyöräilijä joten Muffy kääntyi takaisin. Samalla huomasi kun minä juoksin Netan kanssa karkuun ja höpöttelin niitä samoja mitä lenkilläkin karkuun juostessa. Niimpä Muffy juoksi suoraan meidän luo ihan niinkuin mitään ei olisi tapahtunut.

Onnellinen loppu, onneksi. Tuskin uni olisi paljoa maistunut jos Muffy ei olisi kotiin tullut. Kiitos etsintäavusta Minna, Annelle ja Karolle.

Hätäkeskukseen, löytyeläintalolle ja taksikeskukselle ilmoitettiin kadonneesta koirasta. Yksi havainto Annen kanssa autolla käytiinkin katsomassa, mutta jo matkalla todettiin ettei Muffy voinut tunnissa yli 5 km matkaa ehtiä. Ja kovin oli minun (ja Annen) tunne oikeassa ettei Muffy kovin kaukana ollutkaan.


Lähti Asta ja kiinni saatiin Bstä, matkaa 350 m.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti