27.4.2011

Milla ja Taika lääkärissä

Milla (14v) joutui lääkäriin koska lopetti syömisen melkein kokonaan. Nappuloiden syönninhän se lopetti kuukausi sitten, mutta jotenkin ajattelin, että se hämää äitiä ja haluaa parempaa ruokaa. No nyt kun ei enää kelvannut paremmatkaan ruuat niin lääkäriinhän se on vietävä. Kuukaudessa se on kerennyt hieman laihtua, mutta edelleen Millamainen itsensä kuitenkin.

Lääkäri löysi todella huonokuntoiset hampaat (mitä itse arvelinkin syömättömyyden syyksi) ja sivuäänen sydämestä. Aloitettiin antibiootti heti, jotta ikenet ehtisivät hieman parantua ja hoitotoimenpide ja sen jälkeinen paraneminen olisi helpompaa. Koska sydän ei vaivaa, niin sitä ei nyt aleta hoitamaan (ties kuinka kauan sydämestä on oikeasti sivuääni ollutkaan koska monet lääkärit ovat sydäntä tarkkaan kuunnelleet ja epätasaisuudet on laitettu jännityksen piikkiin).

Taika (10,5v) pääsi lääkärikäynnille korvanrapsuttelun ja ravistelun takia. Korvia oltiin kyllä tutkittu päällisinpuolin, mutta ei niissä mitään näkynyt. Lääkärin laitteella syvemmätä korvasta löytyi bakteeritulehdus ja Taikallekin matkaan antibioottikuuri sekä korvatipat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti