15.1.2015

Reikäpää, reikäpallo ja jumi

Agilitytreeni Loitsun kanssa ovat menneet tämän vuoden puolella hyvillä mielin. Viikkotreenien lisäksi ollaan muutaman kerran käyty tekemässä puomia. 

Itsenäisesti treenatessa olisi kätevä jos voisi heittää palkan. Maanantaina tähän löydettiin ratkaisu (toimi ainakin tänään) kun eläinkaupasta nappasin mukaan soikean verkkopallon. Palloon sisään kokonainen nakki ja testiin.
 
Eilen loitsu sai treenien lopuksi syödä nakin pallosta. Tänään testattiin palloa keppien palkkauksessa. Loitsu pyydysti pallon ja jäi syömään sen sisältöä. Aiemmin heitetyt lelut on nostaneet vireen överiksi.

Puomilla tuo menee tapansa mukaan täysiä, eli reikäpäisellä vauhdilla! Näyttää hurjalta, mutta hyvin tuo on puomilla pysynyt. Tänään 8 toistoa, joissa selvästi koira vasemmalla toistot helpompia ja menee suoraan alas onoffiin.

Viikolla olen hieronut Loitsun ja Netan. Loitsulla kiristää hieman oikean etujalan eteenpäin vienti. Muualta en jumeja tai kipeitä kohtia löytänyt, mutta lihaksisto tuntuu tukkoiselta joten Loitsu on nyt muutaman viikon magnesium kuurilla. 

Netta taas oli koko oikealta puolelta jumissa. Oikeaetujalka, selän ylimenoalue sekä oikea takajalka. Vasen puoli selvästi parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti