8.2.2015

Helmikuun juttuja

Perjantaina käytiin shelami-jengiä moikkaamassa ja Maria hieroi Netan, Loitsun ja ihan pikkuisen Muffyakin.

Netta oli kuin tiiliskivi. Jumissa sieltä ja täältä, vähän joka puolelta. Sen muistan että vasemmalta pitkät selkälihakset enemmän jumissa kuin oikealta. Jalat jumissa, mutta ehkä pikkuisen enemmän oikealta sekä takaa että edestä. Vähän mietin miten Netta Marian hierottavaksi asettuu. Hannelen ja Jerryn hoidoissa ei mitään ongelmaa ole ollut ja molemmat saa vääntää Netan siihen asentoon kuin hoito vaatii. Mutta vähän Netalla on ollut tapana minun hieroessa testata että onko ihan pakko tässä olla. Mutta hieno huomata, että Netta antoi Marian hoitaa oikein mallikelpoisesti. Hieronnan loputtua ei ollut mitään kiirettä nousta ylös ja hieronnan aikana nenästä tippui vettä. Muut kuusi shelamia hääräsi samassa tilassa, mutta ajoittainen härdellikään ei saanut Nettaa levottomaksi.

Loitsua olen tässä katsellut ja miettinyt että joku sen kropassa ei ihan kuosissa ole. Niinhän sieltä paljastui jumittuneet takareidet, joten eipä ihme että liike on näyttänyt vaisulta kun takapotku ei ole ollut kunnossa. Oli Loitsussa muutama muukin kireys.

Muffy pääsi viimeisenä etutassujen pyöritykseen kun jo Loitsun hieronnan aikaan rahille monta kertaa yritti hypätä. Nykyään Muffyn hartiat ja lapaluut ovat huomattavasti agility aikaa irtonaisemmat.

Tänään sunnuntaina suuntasin ilman koiraa Taitavien Tassujen mätsäriin. Sinne oli sovittu treffit Eeviksen ja Kipinän kanssa. Väkeä oli todella paljon, eikä Kipinälle oltu koskan opetettu näyttelyjuttuja. Mutta paljon muutahan Kipinä on jo treenaillut joten nopeasti älysi myös tämän jutun. Ihana tuommoisen reippaan pennun kanssa oli kehässä esiintyä.


Ensimmäisellä kierroksella oltiin vielä vähän keltanokkia ja saatiin hopea nauha. Hopean nauhan saaneita oli noin 15 kpl ja uudella kierroksella Kipinälle oli jo loksahtanut tää homma. Hienosti malttoi kaikilla neljällä tassulla kipittää ympyrää ja NIIN hienosti jaksoi seisoa asennossa että sijoituttiin sijalle 3.

Kipinä 7 kk

Hyvä treeni Kipinälle. Eeviksen läsnäolo ei hetkauttanut neitiä suuntaan tai toiseen. Ehkä eniten haastetta toi ne ihanat pennut, mutta nopeasti luopui niistäkin ja tarjosi minulle osaamiaan temppuja :)

1 kommentti:

  1. Kipinä vain paransi esiintymistään hopeiden nauhan saaneiden kehässä ja se oli ehdottomasti palkitsemisen arvoinen :)

    VastaaPoista