10.9.2014

Loitsulla menoa



Eilen töiden jälkeen kävin nappaamassa Loitsun kotoa ja suunnattiin tervehtimään Kipinää. Äiti ja tytär näyttivät heti tunnistavan toisensa. Loitsu piippasi juuri niin kuin pennuille piipataan ja Kipinä kävi tarkastamassa vieläkö maitoa heruisi. Leikit jatkuivat heti siitä mihin reilu viikko sitten loppuivat kun Loitsun Minnalta kävin hakemassa.



Kipinältä suunnattiin saman tien Marian ja shelttipoikien luo. Maria oli luvannut hieroa Loitsun läpi, kun neiti aika jumissa on. Jos yhteistyössä oman hieromisen, Marian hieromisen ja Hannelen hoitojen avulla saataisiin Loitsu kuntoon mahdollisimman nopeasti. Ja viimeistään marraskuussa vielä tulossa Jerrynkin käsittely.

Vielä ei ainakaan muutamaan viikkoon täysipainoiseen agilityyn palata, mutta kyllä me tänäänkin treeniryhmän kanssa hallille suunnataan ja jotain pientä tehdään. Ajatuksissa oli katsoa hyppytekniikkaa perussarjalla sekä tehdä muutama putkeen lähetys palkan kanssa. Katsotaan tehdäänkö vielä muutamat puomin kontaktin muistuttelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti