6.3.2012

Hyyryläinen Netan seurana

Meillä on vietetty viimeiset viikot yhden koira elämää, kun Muffy on ollut Lotan treenikoirana Varkaudessa. Osallistuivat Lotta Vuorelan pitämälle kahden päivän agikoulutukseen. Kurssi oli ollut antoisa ja uusia juttuja opittu, ainakin Lotta. Muffy oli jaksanut hyvin kahden päivän kurssin ja enemmän oli Lotan jaloissa viimeisellä kierroksella painanut. Lotta saakin mennä Muffyn kanssa ensi lauantaina Varkauden agi kisoissa. Sitten katsellaan koska on minun vuoro päästä ohjaksiin. Marialla ja Jarilla on varmasti minullekin treenattavaa viikonlopun Liuhtojen koulutuksen perusteella. Itse kävin katsomassa koultuksesta vain yhden treeniryhmän.

Netta on ollut ainoana koira yksinäisempi kuin oletin. Kantelee leluja, piippaa ja odottaa kovasti tekemistä. Eilen saatiin Netan Hyrrä-tyttö "takaisin kotiin". Heti ensimäisenä iltana näki Netastakin kuinka mukavaa oli kun sai shelttiseuraa taloon. Hyvin on äitin ja tyttären vuorokausi kulunut, vaikka ihan hirveästi ei aiemmin olla tekemisissä oltu. Lähinnä treeni- ja kisakentän laidalla moikkailtu.

Kyllä jo yhden vuorokauden Hyrrän kanssa samassa osoitteessa asumisen perusteella voi sanoa että on siskoksissa paljon samaa (Halmihan oli meidän mukana kesällä agileirillä). Mutta kyllä Hyrrä on tullut kovasti myös äitiinsä.
Tässä vielä kuva pitkästä lenkistä väsähtäneistä koirista. Tuosta sohvan vierestä Hyrrä löysi oman paikkansa jo eilen.

1 kommentti:

  1. Ihanat äippä ja mummo! Oisit vinkannu vähän aiemmin, et Hyrrä tulee kylään, ois ollu kiva käydä lenkkeilemässä :)

    VastaaPoista